sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Hapkidon graduointiviikko takana!

Mennyt viikko oli osalle hapkidoharrastajista näytön paikka, sillä keskiviikkona 18.3.2015 pidetiin HMAC:llä aikuisten graduointi ja tänään sunnuntaina 22.3.2015 oli junnuilla näytön paikka.

Aikuisten gradoinnissa nähtiin paljon hyvää tekniikkaa ja toimintaa, onnittelut vielä kaikille kokeen läpäisseille! Muutama kuva tapahtumasta löytyy facebookista: https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.800785070003407&type=1


Junioreiden gradussa oli myös tekemisen meininkiä, kaikki vetivät koken hienolla asenteella läpi! Kehitystä oli kaikkien kohdalla nähtävissä monella hapkidon osa-alueella ja tekninen osaaminen junnuilla nousee koko ajan. Erityisen vaikuttavaa oli nähdä valkovöisten tekevän omat harjoitteensa asenteella ja lähes moitteettomalla tekniikalla. Hieno päivä HMAC:lle oli myös siinä mielessä, että pitkään Hapkidoa treenanneet Otto ja Kim näyttivät kyntensä vyökokeessa ja saivat ensimmäiset ruskea-siniset vyöt, eli toistaiseksi ylimmät junnuvyöt HMAC:n historiassa! Alla vielä muutama kuva junnugradusta.

 Vaisusta huudosta seurasi heti alkuun punnerruksia... sen jälkeen alkoivatkin huudot raikua :)
 Lyöntien oikea jalkatyö vaatii keskittymistä.
 Potkuihin lantiot mukaan!
 Heittoja aikaa vastaan... än yy tee nyt!

Ohjaajat kiusaamassa junnuja multiple grabblingissa... sinisiltä löytyi hyvä asenne ja kovaa yritystä selviytyä tilanteesta tiukoissakin paikoissa ja hyvin saatiin ohjaajiakin heiteltyä tatamin pintaan!



 Myös oranssit vyöt pääsivät näyttämään taitonsa multiple grabblingissä, hyökkääjinä tosin omat treenikaverit.



 Loppuun vielä lukkkovirtaa ylemmillä vöillä ja potkuja alemmilla, viimeinen rutistus!
 Hiukan oli ilmeissä jännitystä lopuksi, kun kuunneltiin palautetta gradusta...

Suuret onnittelut kaikille Junnuille vielä hyvästä suorituksesta tänään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti