maanantai 23. toukokuuta 2016

Muksu-Hapkidon kevätkausi 2016 päättyi eilen iloisissa tunnelmissa!

Sunnuntaina 22.5.2016 vietettiin HMAC:n Muksu-Hapkidon kevätkauden päättäjäisiä. Lähes koko kevään ryhmä, eli 15 Muksua pääsivät paikalle juhlistamaan kauden päättäjäisiä, minkä lisäksi toivotimme vanhemmat tervetulleiksi mukaan leikkeihin ja avustamaan temppuradassa!

Päättäjäiset aloitelliin tuttuun tyyliin Hapkidon kumarruksin ja asento-harjoittein...


Tämän jälkeen luvassa oli "aikuiset vs lapset" ilmapallopeliä, jossa yritettiin saada ilmapallo koriin rikkomatta sitä, joukkueina siis kaikki muksut vastaan ohjaajat ja halukkaat vanhemmat. Hauskaa riitti ja pelissä päästiin painimaan kunnolla, eikä aika riittänyt edes kuvien ottamiseen.... peli päättyi lopulta molempien ilmapallojen rikkoutumiseen ja Muksujen ylivoimaiseen voittoon :)

Juomatauon jälkeen koottiin Muksut jonoon temppurataa varten....




Temppuradassa tehtävä oli pelastaa oma lelu "säkkihirviön" päältä mahdollisimman nopeasti ja tiettyjä tehtäviä matkalla suorittaen. 


Ensimmäisenä tehtävänä oli selviytyä "Nico-hirviöstä" Hapkidon ympyräirrotuksella.


Sitten oli vuorossa kiertopotku- etupotku- ja lyöntitehtävät ja niiden jälken tasapainoilua...


...josta matka jatkui renkaalle ja lelun pelastamiseen "hirviön" päältä lentävällä potkulla!



Tämän jäkeen piti tehdä lelun kanssa muutama eteenpäin rullaus, joiden jälkeen odottikin "jälleen hirviö", joka piti ohittaa... tarkoitus oli suoriutua tästä nopeasti, mutta jäipä joku Muksu painimaan pidemmäksikin aikaa :D



Hirviön jälkeen piti vielä mennä tunnelin läpi, kiivetä korokkeelle ja yrittää heittää lelu koriin, mikä melko monelta onnistuikin!


Upeita suorituksia nähtiin kaikilta Muksuilta ja temppurata mentiin läpi hyvällä tekniikalla ja hurjan nopeasti, kenenkään lelu ei jäänyt ansaan :)

Temppuradan lomassa päästiin hiukan juomaan mehua ja herkuttelemaan... mutta tällä välin ilkeät ohjaajat ja vanhemmat ryöstivät kaikkien Muksujen lelut aarrekammioonsa, josta Muksujen piti lopuksi ne vielä käydä pelastamassa... homma meni jälleen painiksi, mutta kaikki lelut saatiin turvaan omistajilleen!

Lopuksi kevätkausi päätettiin kunniakirjojen jakamisella ja herkkujen syömisellä. 

Kiitos kaikille Muksuille, huoltajille ja ohjaajille iloiseen päättäjäistapahtumaan osallistumisesta ja koko kevätkaudesta 2016!
Oikein leppoisaa kesää ja nähdään taas elokuussa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti