sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Valtakunnalliset Kwan Nyom Hapkidon Junnukisat HMAC:llä 18.4.2015!

Eilen järjestettiin toistamiseen HMAC:llä leikkimieliset kisat Suomen Kwan Nyom Hapkidon Junioreille. Tarkoituksena oli tarjota junnuille hauska ja energinen tapahtuma, jossa pääsee näyttämään parasta osaamistaan, iästä, vyöarvosta ja treenitaustasta huolimatta ja tässä onnistuttiin loistavasti!

Tapahtumaan osalllistui ohjaajia ja junioreita HMAC:n hapkidosta, Helsingin Hapkido Ry:stä ja Nastolan Hapkidosta. Junnuja oli paikalla 30, eli oikein kivan kokoinen kisaporukka :)

Tapahtuma alkoi "kumarrus-hipalla", jotta saatiin tunnelma hieman lämpiämämään. Ohjaajat eivät saaneet kaikkia junnuja pommitettua, joten kyykkyhypyt jäivät tekemättä...

Ensimmäisenkä kisalajina oli vuorossa pukkihyppely, jossa nähtiin hienoja suorituksia kaikilta ja rikottiin omia korkeusennätyksiä!


Toisena kisalajina oli potkuralli, eli ensimmäisellä kierroksella potkittiin etupotkuja tyynyyn salia päästä päähän ja toisella kiertopotkuja. Tässä nähtiin hyvää potkutekniikkaa, vauhtia ja ennen kaikkea mahtavaa asennetta monilta!


Kolmantena vuorossa oli kaatumiskisat, eli ensin hypättiin korkeutta ja sitten pituutta. Ekoista kierroksista selvisivät hienosti kaikki! Korkeuskisassa korkeimman esteen ylitti tänä vuonna Murtada ja pituudessa pisimmälle pääsivät Murtada, Otto ja Samuli. Hurjia hyppyjä kertakaikkiaan!




Neljäs kisa oli vapaaehtoinen ja siinä sai esittää oman potkun, lyönnin tai potku ja lyöntikombinaation. 11 rohkeaa junnua esittivätkin oman suorituksensa, ja yleisö sai ihastella mm. hyppypotkuja- ja muita erikoipotkuja, vauhdikkaita kombinaatioita ja kovia kaatumisia! Aivan mahtavia suorituksia kaikilta!

Viidentenä kisana oli luvassa itsepuolustusnäytökset, joita nähtiin tänä vuonna seitsemän. Jokainen näytös oli erilainen, vauhdikas ja siellä oli keksitty vakuuttavia hapkido-tekniikoita joka väliin. Parhaina näytöksina palkittiin tänä vuonna Elinan, Sakarin ja Aaronin koreografialtaan hieno esitys, Juhon ja Immon hyvin harjoiteltu ja loistavan juonen sisältänyt näytös sekä Vikashin, Jessen ja Samulin hauska ja vauhdikas suoritus!

Kisat lopetettiin yhteiskisaan, eli köydenvetoon raikuvilla huudoilla höystettynä!

Lopuksi oli tietenkin luvassa kunniakirjojen ja palkintojen jakoa. Ohjaajat halusivat palkita erityisesti valkoiset vyöt eli Ninnin, Akun ja Viivin, jotka rohkeasti osallistuivat kisoihin, vaikkei treenikokemusta paljon ollut takana. Lisäksi hyvistä suorituksista palkittiin Daniel ja Viivi, kaikki potku-, lyönti tai kombinaatioesityksen tekijät sekä näytöstentekijät.  Pääpalkinnot loistavista suorituksista, upeasta asenteesta ja itsensä ylittämisestä saivat tänä vuonna Niko, Jeremia ja Samuli, jotka vakuuttivat kaikki suorituksillaan!


Kiitos kaikille mukana olleille kivasta tapahtumasta ja hyvästä yhteishengestä! Ensi vuonna kisaillaan sitten taas!

Videokooste suorituksista löytyy youtubesta, käytkää tsekkaamassa menoa ja meininkiä ;)

https://www.youtube.com/watch?v=cvnfTxpKU3E&feature=youtu.be 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti