perjantai 30. toukokuuta 2014

Junnut kesälomille 29.5.2014!

Eilen vietettiin HMAC:n Hapkido-junioreiden kevätkauden päättäjäisiä. Sateisen sään takia suunnitelmat mennä ulos remuamaan menivät myttyyn, mutta hauskaa pidettiin sitten sen sijasta sisätiloissa.

Tällä kertaa ohjelmassa oli pelailua pingispalloilla kolmella joukkueella, jossa ohjaajat muodostivat yhden tiimin. Voittajasta jäi pelailun ohessa hiukan epäselvyyksiä, sillä sääntöjä rikottiin roimasti.... ohjaajien joukkue myös loi säännöt ja tuomaroi peliä, joten heidän mielestään ohjaajat ilman muuta voittivat pelin :)

Sen jälkeen ohjelmassa oli hiukan hapkidon soveltavia tekniikoita. Ensin yhdisteltiin irrotuksia, lyöntejä ja potkuja lukkoihin ja alasvienteihin tekniikkasarjoiksi. Junnut pääsivät ideasta hyvin perille!

Tekniikkasarjojen jälkeen kokeiltiin "supermeislyöntiä", kohteena tällä kertaa HMAC:n junnu-ohjaajat... osa lyönneistä oli jo vakuuttavia ja asennetta iskuihin löytyi -mahtoikohan johtua kohteesta?

Erkoislyönnin jälkeen jatkettiin vielä erikoisporkuilla ja erikoiskaatumisilla. Samalla junnuille tarjoiltiin hiukan maistiaisia aikuisten ylempien vöiden tekniikoista. Mallikkaastihan se sujui, nuorena oppii selvästi nopeasti!

Lopuksi sitten juhlan kunniaksi herkuteltiin ja hengailtiin sekä tietenkin palkittiin muutamia kevään aikana ansioituneita junioreita. Kevään 2014 "positiiviseksi treenaajaksi" valittiin Jesse ja tsemppaajaksi Jooseppi. Onnea molemmille! 

Tästä onkin hyvä jatkaa kesälaitumille ja palailla levänneenä treenaamaan taas koulujen alkaessa.

Aurinkoista kesälomaa kaikkille HMAC:n hapkido-junioreille ja muksuille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti